تحقیق وضعیت تغذیه سالم و رژیم های غذایی بیمارستانی

تحقیق وضعیت تغذیه سالم و رژیم های غذایی بیمارستانی تحقیق وضعیت تغذیه سالم و رژیم های غذایی بیمارستانی

دسته : -علوم پزشکی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 44 KB

تعداد صفحات : 69

بازدیدها : 340

برچسبها : تغذیه سالم بیمار رژیم های غذایی بیمارستان

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق بررسی وضعیت تغذیه سالم و رژیم های غذایی بیمارستان با تحلیل مراقبتهای بهداشتی و گزارشات پزشکی و پرستاری

در تحقیق حاضر به بررسی مواردی که در بیمارستان برای مراقبات و تغذیه بیمار بایستی انجام بگیرد پرداخته می شود که مواردی چون تغذیه و روشهای بهداشتی تغذیه بیمار، وظایف و مواردی که توسط پرستار باید بررسی گردند، مراقبتهای پرستاری و استریل و ضدعفونی کردن وسایل ، گزارش نویسی پرستاری را شامل می شود. در زیر به بخشهایی از متن این تحقیق اشاره شده است.

بررسی مراقبتهای غذایی بیماران بیمارستان

تغذیه :

1- تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید .

علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( Kcal) سنجیده می شود .

میزان متابولیسم پایه (BMR) انرژی است که فرد در هنگام استراحت به آن نیاز دارد و برای حفظ فعالیت های نگهدارنده حیات ، مانند ضربان قلب و ... ضروری است .

مواد غذائی

مواد غذائی انرژی زا

کربوهیدارت ها ترکیبات آلی هستند که جزو فراوان ترین وارزان ترین منبع انرژی می باشند هر گرم آنها 4 کیلو کالری انرژی تولید می کنند واحد سازنده کربوهیدارت ها ساکارید است و بر همین اساس به 2 گروه کربوهیدارت های ساده (مونوساکاریدها و دی ساکاریدها ) و کربوهیدارت های مرکب ( پلی ساکاریدها) تقسیم بندی می شوند .

...

تغذیه و روش های مناسب برای غذا دادن به بیماران

مسئولیتهای پرستاری در خصوص توزیع غذا در موسسات بهداشتی متفاوت است بسیاری از بیمارستانها دارای متخصص تغذیه در مرکز توزیع غذا هستند ولی به طور کلی دستور غذائی و حذف آن کمک در توزیع غذا و همچنین کمک و پرستاری بیماران هنگام مصرف غذا و ثبت اطلاعات مربوط به اشتهای بیمار و مقدار غذائی که می خورد از وظایف پرستار محسوب می شود اغلب بیماران غذا را در اتاق خود مصرف می کنند . بیماری اثر زیادی بر تحمل شخص در قبول غذاها داردو افراد مبتلا به تهوع سوء هضم و یا درد یا کسانی که تب دارند نسبت به افراد سالم تمایل کمتری به غذا ابراز می کنند پرستار مسئول تعدیل این عوامل می باشد تا اینکه بیمار تا حد کامل غذا را قبول نماید . مقدار کم غذا در دفعات مکرر برای بیمار قابل قبول تر از غذای زیاد در اوقات منظم غذا می باشد . ...

برنامه ریزی مراقبتی بیمار

هر فردی که به صورت حرفه ای با بیمار کار می کند ، به اطلاعات پایه و پیشرفته بیمار دسترسی داشته و می تواند ببیند که بیمار چگونه به برنامه های درمانی روز به روز پاسخ می دهد همچنین اصلاح برنامه مراقبتی بر اساس این اطلاعات می باشد.

مروری بر کیفیت

شاید جهت ارزشیابی کیفیت مراقبتی که بیماران دریافت می نمایند و همچنین تعیین صلاحیت پرستارانی که خدمات مراقبتی را ارائه می دهند از چارتها استفاده نموده و بدین جهت گزارشات ثبت شده مرور گردد .

موسسات اعتباری مثل موسسه اعتباری بهداشتی مراقبتی نیز ممکن است جهت تعیین چگونگی دستیابی موسسات اختصاصی یا انستیتوهای مراقبتی بهداشتی استاندارد های مراقبتی، چارتها را مطالعه نمایند.

پژوهش

ممکن است گزارشات بیمار توسط افرادی پژوهشگر مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد و وی را امیداور سازد که با استفاده از مطالعه مذکور مطالبی را فرا گرفته و از این اطلاعات در بیماران مشابه برای تشخیص مشکلات سلامتی بیمار واخذ بهترین روش درمانی استفاده نمایند .

تجزیه و تحلیل سیستم

غالباً مرور اطلاعات کسب شده از گزارشات ، اطلاعات مورد نیاز برای برنامه ریزان استراتژیک مهیا شده و این افراد با توجه به این نیازهای استراتژی را انتخاب می کنند که بیشتر این نیازها برآورده شود .

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید