دسته : علوم اجتماعی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 37 KB
تعداد صفحات : 53
بازدیدها : 510
برچسبها : سواد آموزی نهضت سواد آموزی
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلمعرفی تحقیق تعریف و مفهوم سواد آموزی با بررسی نهضت سواد آموزی
بخشهایی از متن تحقیق
مسئله ی بی سوادی یکی از مهمترین مسائل جامعه ی بشری مخصوصا کشورهای جهان سوم است. اهمیت این مسئله از این روست که بی سوادی و حتی کم سوادی خود ریشه بسیاری از مسائل دیگر، از جمله مسائل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جوامع می باشد. به این دلیل است که گسترش آموزش و پرورش و کاهش درصد بی سوادی یکی از شاخص های مهم پیشرفت محسوب می شود.
امروزه سهم بسیار مهمی از بودجه دولت ها در کشورهای در حال توسعه است که صرف امور تحقیقات می شود تحقیقات آموزشی و تبلیغات آموزشی در این میان از اهمیت فراوان برخوردار است که امروزه آموزش و پرورش هزینه زیادی را برای از بین بردن بی سوادی متقبل می شود. سواد آموزی مقوله ای است که جنبه سیاسی دارد، جدا از راهبرد تدریجی آموزش و پرورش عمومی ابتدایی چند نمونه تاریخی از طرح های ضربتی نیز در زمینه سواد آموزی بزرگسالان وجود دارد.
هدف تحقیق
توانایی خواندن و نوشتن است که جوامع را با گذشته، حال و آینده پیوند می دهد و موجبات ثبت و ضبط تجربیات و علوم و فنون را فراهم می کند و در نهایت موجب شکوفایی انسان می شود. هدف جلوگیری از بازگشت به بی سوادی و رواج فرهنگ مطالعه از طریق خودآموزی است و هدف ما از این تحقیق معرفی نهضت سواد آموزی و فعالیت هایی که انجام می دهد و سال تأسیس آن به پژوهندگان معرفی نماییم.
اهداف کلی مقطعی - مصلحتی که بیشتر در جاهایی وجود دارند که برای سواد آموزی اولویت کمی قائلند، لکن به سبب درخواست عمومی و فشارهای بین المللی اقدام به تدارک آن می کنند.
آموزش از طریق مکاتبه، رادیو، تلویزیون، روزنامه و مانند آنها، بدون تماس مستقیم میان معلم و فراگیر، آموزش از طریق موادی که در اختیار فرد یا گروه قرار می گیرد. میزان پیشرفت افراد به وسیله توار یا نوشته هایی تعیین می شود.
آموزش بزرگسالان جریانی است که در آن افرادی که به نحوی به مراکز آموزشی راه نیافته اند و یا دوره ی آموزشیاران قطع شده است آگاهانه برای آموختن مهارت های گوناگون و دگرگونی یا پیشرفت اطلاعات، دانش و مهارتهای خویش را انجام دهند.
آموزش هایی در زمینه دانش پایه مثل خواندن، نوشتن و حساب کردن، مهارت های اولیه مربوط به زندگی فردی و اجتماعی و درک بهتر از زندگی اجتماعی که برای شرکت مسئولانه فرد در جامعه ضروری است .
فهرست مطالب مقاله
مقدمه
تاریخچه
پیشگفتار
فصل اول
تعریف و مفهوم سواد
نحوه تاسیس نهضت
تشکیل سازمان نهضت سواد آموزی
اساسنامه نهضت سواد آموزی
وظایف نهضت سواد آموزی اساسنامه
اهداف نهضت سوادآموزی
فصل دوم
نقش آموزشیاران در آموزش های بزرگسالان
هدف از تشکیل گرئوه
دوره های نظام آموزشی سازمان نهضت سواد آموزی
محتوای آموزش گروه های پیگیر
فصل سوم
آشنایی با آموزش بزرگسالان
سمینار علمی چیست ؟
فضا و مکان سواد آموزی
آموزش ضمن خدمت روسای نهضت
فصل چهارم
توصیف و عملکرد و تحلیل آن
عملکرد مراکز یادگیری
انواع برنامه ریزی
مدیریت و برنامه ریزی
برنامه ریزی سواد آموزی
فصل پنجم
ارزیابی چیست
چه نکاتی باید ارزیابی شود
ارزشیابی پیشرفت تحصیلی
فرایند ارزشیابی
فصل ششم
تاریخچه نهضت سواد آموزی در ابهر
اهداف نهضت در شهرستان ابهر
فصل هفتم
نتیجه گیری
پیشنهادات
محدودیت تحقیق
منابع
خرید و دانلود آنی فایل