ترجمه مقاله جریان برق بهینه از یک سیستم توزیع براساس صفحات برشی تنگ افزایشی برای ایجاد آرامش در مخروط ثانویه

ترجمه مقاله جریان برق بهینه از یک سیستم توزیع براساس صفحات برشی تنگ افزایشی برای ایجاد آرامش در مخروط ثانویه ترجمه مقاله جریان برق بهینه از یک سیستم توزیع براساس صفحات برشی تنگ افزایشی برای ایجاد آرامش در مخروط ثانویه

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 875 KB

تعداد صفحات : 23

بازدیدها : 202

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 7500 تومان

خرید این فایل

ترجمه مقاله جریان برق بهینه از یک سیستم توزیع براساس صفحات برشی تنگ افزایشی برای ایجاد آرامش در مخروط ثانویه

ترجمه مقاله جریان برق بهینه از یک سیستم توزیع براساس صفحات برشی تنگ افزایشی برای ایجاد آرامش در مخروط ثانویه

چکیده

 آرامش در جریان بهینه توان (OPF) مشکل است که اخیرا توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در این کار،ما برروی یک مخروط ثانویه (SOC) که در ان یک حالت آرامش در OPRمتمرکز شده است را براساس یک مدل از یک سیستم  توزیع شعاعی و جریان متعادل را بررسی نموده ایم. ما با بررسی مجموعه های مختلف از شرایط کار و حصول اطمینان  از دقت چنین آرامشی اقدام نموده ایم که تمرکز اصلی در این مقاله با آن است. به طور خاص، مشاهده می کنیم که این مجموعه همیشه شامل یک نیاز برای به حداقل رساندن یک تابع افزایشی با جریان شاخه قدرت آشکار می باشد. این فرضیه ممکن است در تضاد با آنچه که در یک سیستم فعال وجود دارد،باشد و انتظار می رود که در مطالعات مورد خاص این مورد با تاثیر معکوس دیده شوند. ما با معرفی یک تابع هدف اجازه می دهیم که توزیع ادامه نسل  و ذخیره سازی (DGS) را با استفاده از مزایای آنها با سیستم قدرت را به عنوان یک کل داشته باشیم. از انجا که این مستلزم یک امکان برای آرامش دقیق نیست،ما توصیف و اثبات  نظری همگرایی را با بهینگی یک الگوریتم شامل اافه کردن یک برش خطی فزاینده تنگ برای آرامش SOC  اقدام می کنیم. به منظور اجلزه دستیابی به یک راه حل رضایت بخش در محدودیت های شبکه در یک تعداد متناهی از مراحل،ما با معرفی یک معیار خاتمه آن را به صورت متناسب انجام می دهیم. پس از آن،توانایی بررسی الگوریتم برای بدست آوردن یک راه رضایت بخش در چند مورد بوده و پوشهاهای مختلف در اندازه شبکه و تعداد گره مجهز با DGS  و سطح نفوذ  را بررسی می کنیم. پس از آن ما نتیجه گیری در مورد فوید در مورد این رویکرد را ارائه نموده و منعکس کننده محدودیت ها و فرصت های بهبود بیشتر خواهیم بود.

کلمات کلیدی:سیستم توزیع برنامه ریزی فعال، جریان قدرت بهینه،آرامش مخروطی مرتبه دوم، مدل جریان واحد.

مقدمه:

با هدف افزایش پایداری در سیستم های برق ،سهم انرژی های تجدید پذیر در ترکیب برنامه ریزی تولید برای آینده در حال افزایش است. به عنوان مثال،اتحادیه اروپا با اهدافی برای کشورهای عضو خود در جهت  رسیدن به 20% از سهم انرژی تجدید پذیر در مصرف انرژی هایی تا سال 2020برنامه دارد. و برخی از کشورهای حتی مواضع بلندپروازانه تری نیز دارند. این اهداف منجر به یکپارچه سازی مقدار قابل توجهی از ژنراتورهایانرژی تجدید پذیر پراکنده را تاحدی دارد که به طور عمده  شامل انرژی ناشی از فوتوولتانیک (PV) و قدرت باد در شبکه توزیع می باشد. این تحولات اثر قابل توجهی  در طارحی وبهره برداری از سیستم های الکتریک  را دارد. و هردو در سطح های ملیو  محلی بوده  و ابزارهای بسیار جدید مورد نیاز برای کمک به برنامه ریزی و بهره برداری نیاز خواهد بود. برای بهره برداری حداقل از شبکه است. در واقع،به عنوان توزیع منفعل فعلی تبدیل به یک شبکه توزیع فعال خواهد شد(AND)،با مقدمه ای از تولید و ذخیره کامل کنترل شده بوده و مطالعات برنامه ریزی تنها مبتنی بر جریان برای شرایط باد شدید خواهد بود که به عنوان جلوگیری از توزیع اپراتورهای سیستم برای بهره گرفتن از مزایا کامل توزیع  می باشد. با توجه به شباهت های بین  انتقال  شیب جریان  ADN در آینده،شرط لازم این است  که فرض کنیم که جریان قدرت بهینه بوده و یک چهارچوب برای اولین بار در سال 1961معرفی شد که در حال حاضر نیز به طور گسترده ای برای برنامه ریزی و بهره برداری از شبکه انتقال استفاده می شود که برای این منظور،اثبات آن مفید است. با این حال،توسط چندین محقق،برخی از ویژگی های ذاتی در سیستم بررسی می شود  که در ان جلوگیری از استفاده از سیستم انتقال بر مبنای الگوریتم OPF سنتی بوده که مانند روش نیوتون می باشد. علاوه براین در برنامه ریزی های ساده معمولا از سیستم انتقال استفاده می شود. که شامل محدودیت های جریان برق خطی بوده است و تولید ضعیفی را در شبکه های R/X بالا داشته است.

در ابن زمینه،هدف کلی در این مقاله،ارائه یک روش برای حل مشکل OPF تک مرحله ای  در یک ولتاژ متوسط و متعادل در سیستم های توزیع شعاعی برای شبیه سازی DGS می باشد. که با هدف ادغام  در برنامه ریزی مطالعات است. این شرایط مستلزم نیاز به روش های همگرایی بوده و دقت پس از پیش را می خواهد و آن انتظار می رود که اجرای تعداد زیادی از بادها در مقایسه با گامهای زمانی یک ساعته می باشد و با عدم قطعیت قابل توجهی در داده های ورودی می باشد. علاوه براین،اجرای آن باید از نظر تابع هدف و محدودیت ها به جای ابهامات نظارتی آینده در محیط  سیستم توزیع باشد. البته،OPF در سیستم توزیع برای هدف دیگری از جمله زمان واقعی تصور شده است که در اینجا شرح داده شده و یا قرار دادن DG بهینه می باشد. با این حال آن یک ساختار مشترک اساسی درجه دوم محدود را (QCQP) را به اشتراک گذاشته اند که ما به شرح آن می پردازیم. 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید