دسته : حسابداری
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 381 KB
تعداد صفحات : 24
بازدیدها : 343
برچسبها : استاندارد حسابرسی نمونه گیری در حسابرسی انتخاب اقلام برای آزمون
مبلغ : 11000 تومان
خرید این فایلاستاندارد حسابرسی شماره 53: نمونه گیری در حسابرسی و سایر روشهای انتخاب اقلام برای آزمون
این فایل شامل پاورپوینتی در زمینه نمونه گیری در حسابرسی و سایر روشهای انتخاب اقلام برای آزمون می باشد که در حجم 24 اسلاید همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار درسهای حسابرسی در مقطع کارشناسی و حسابرسی پیشرفته در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری مورد استفاده قرار گیرد.
بخشهایی از متن پروژه
هدف این استاندارد، ارائه استانداردها و راهنمایی های لازم درباره چگونگی استفاده از روشهای نمونه گیری در حسابرسی و سایر روشهای انتخاب اقلام برای آزمون به منظور گردآوری شواهد حسابرسی است.
تعاریف
نمونه گیری در حسابرسی عبارت است از بکارگیری روشهای حسابرسی درباره کمتر از 100 درصد اقلام تشکیل دهنده مانده یک حساب یا یک گروه معاملات به گونه ای که همه واحدهای شانس انتخاب شدن داشته باشند
اشتباه از دیدگاه این بخش به معنای انحراف از کنترلها (در موارد اجرای آزمون کنترلها) یا تحریف (در موارد اجرای آزمونهای محتوا) است.
اشتباه غیر معمول عبارت از اشتباهی است که تنها از یک رخداد استثنایی و قابل تشخیص ناشی می شود و از این رو، معرف اشتباهات موجود در جامعه نیست.
نمونه گیری در حسابرسی. حسابرس ممکن است برای انتخاب اقلام در آزمون کنترلها یا آزمونهای محتوا از نمونه گیری در حسابرسی استفاده کند.
نمونه گیری در حسابرسی می تواند با دو رویکرد زیر انجام شود:
الف : رویکرد آماری.
ب : رویکرد غیر آماری
تصمیم گیری درباره استفاده از رویکرد نمونه گیری آماری یا غیرآماری، به قضاوت حسابرس درباره مؤثرترین روش کسب شواهد حسابرسی مناسب و کافی در شرایط خاص بستگی دارد.
مفاد بخش 53 استانداردهای حسابرسی، برای هر دو رویکرد مذکور کاربرد دارد و نمونه گیری آماری را برتر از نمونه گیری غیر آماری ندانسته است.
حسابرس در رسیدگی به هر قلم انتخابی باید روشهایی را اجرا کند که از لحاظ دستیابی به هدف خاص آزمون مورد نظر، مناسب باشد.
حال اگر یک قلم انتخاب شده از لحاظ اجرای روش حسابرسی، مناسب نباشد، معمولا آن روش در مورد یک قلم جایگزین اجرا می شود.
و در بعضی مواقع حسابرس به دلایلی چون نبود مدارک مربوط نمی تواند روشهای حسابرسی پیش بینی شده را در مورد برخی اقلام انتخابی اجرا کند. اگر روشهای مناسب دیگری نیز درباره آن قلم قابل اجرا نباشد، حسابرس معمولا آن قلم را جزء اشتباهات در نظر می گیرد.
فهرست مطالب پروژه
کلیات
تعاریف
انتخاب اقلام برای آزمون به منظور گرداوری شواهد حسابرسی
انتخاب همه اقلام
انتخاب اقلام خاص
نمونه گیری در حسابرسی
طراحی نمونه
جامعه مورد آزمون
طبقه بندی
شیوه های انتخاب نمونه
انتخاب اقلام براساس ارزش
اجرای روشهای حسابرسی
ماهیت و دلیل اشتباهات
تعمیم اشتباهات
ارزیابی نتایج نمونه
تاریخ اجرا
خرید و دانلود آنی فایل