تحقیق تاثیر موسیقی در كاهش اضطراب

تحقیق تاثیر موسیقی در كاهش اضطراب تحقیق تاثیر موسیقی در كاهش اضطراب

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 31 KB

تعداد صفحات : 37

بازدیدها : 170

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

تحقیق تاثیر موسیقی در كاهش اضطراب

بخشهایی از متن:

اضطراب

به نظر رولومی [1]اضطراب عبارت است از « ترسی كه در اثر به خطر افتادن یكی از ارزشهای اصولی زندگی شخص ایجاد می شود» . ممكن است اضطراب را نوعی دردداخلی دانست كه سبب ایجاد هیجان و به هم ریختن تعادل موجود می شود و چون بشر دائماً به منظور برقراری تعادل كوشش می كند بنابراین می توان گفت كه اضطراب یك محرك بسیار قوی است امكان دارد این محرك مضر باشد و این خود بستگی دارد به درجه ترس و مقدار خطری كه متوجه فرد است .

اضطراب متعادل یا نرمال آن است كه شدت عكس العمل متناسب باشد با مقدار خطر و این خود مفید است زیرا شخص را وادار می سازد كه با موفقیت خطرات را از خود دفع می كند و بنابراین مقدار معتدل اضطراب برای رشد و تكامل صحیح شخصیت لازم است و در واقع هیچ فرد بشری نیست كه مقداری اضطراب نداشته باشد .
اگر چه مقدار محدودی اضطراب برای رشد بشر ضروری است ولی مقدار زیاد آن نیز باعث اختلال در رفتار می شود و اغلب اوقات شخص را به نشان دادن رفتار نوروتیك یا پسیوتیك وادار می سازد .

[1] - R.iioli .social learning and personality 1983

....

- محبت ( پاداش ) كم – خشم ( تنبیه ) زیاد

صورت دیگری كه گاه بر رابطه كودك با اولیاء مسلط می شود شامل مقدار كمی محبت و مقدار زیادی خشم و تنبیه و عصبانیت است . این نوع رابطه در تولید اضطراب در دوران اولیه زندگی بسیار موثراست . در این مورد اولیاء كودك هم منبع محبت هستند و هم سر چشمه ترس و وحشت بنابراین اگر كودك رفتار بدی كند و تنبیه شود احساس تقصیر و گناه می كند و به شدت خود را مورد ملامت قرار می دهد و سعی می كند عملی انجام دهد تا آن مقدار كمی از مهربانی را كه از اولیای خوددریافت می داشته است زیادتر كند .

این وضعیت در به وجود آوردن حالات عصبی بسیار موثر است چنانكه ماور می گوید : به نظر من افراد بشر گرفتار حالات عصبی می شوند البته نه به این دلیل كه قادر به انجام عمل مورد نظر خود نیستند بلكه بیشتر به واسطه نادم بودن از عملی كه انجام داده اند .

5- محبت ( پاداش ) زیاد – خشم ( تنبیه ) كم

رابطه آمیخته با محبت در درجه اول و خشم در درجه دوم می تواند بهترین نوع رابطه مسلط میان كودك و اولیاء باشد . مقدار زیادی محبت سبب احساس ایمنی و اعتماد به نفس لازم در كودك می شود ، و در ضمن مقدار كمی خشم و تنبیه باعث ایجاد حس تشخیص و مسئولیت در او خواهد شد . این طرز تربیت ، احتیاجات اصلی كودك  و به ویژه احتیاج به امنیت و محبت و پیشرفت را ارضا می كند و در مقابل مبتلا كردن او به اضطراب و تشویق احساس اعتماد به نفس را در او به وجود می آورد .

...

اغلب افراد ممكن است بی دلیل كمی داشته باشند ولی در فوبی این ترسها شدید است افراد مبتلا غالباً می پذیذرند كه هیچ دلیلی وجود ندارد كه از چنین شیء یا موقعیتی بترسند ولی اظهار می دارند كه قادر نستند خود را از آن رها سازند و اگر به جای اجتناب از موقعیت ترس آور ،؛ كوشش كنند بدان نزدیك شوند اضطراب بر آنان مستولی شده ممكن است به احساس خفیف ناراحتی و فشار تا حمله اضطرابی شدید منتهی گردد . فوبی انواع متعددی دارد از قبیل ترس از مكانهای سرباز ، ترس از مكانهای سر بسته ، ترس از بلندی ، ترس از طوفان و رعد و برق ، ترس از حیوانات و از این قبیل . اما در dsmiii-r سه طبقه عمده فوبی ذكر شده كه عبارت است از :

    ترس از مكانهای سرباز مانند ترس از وارد شدن به مكانهای ناآشنا كه از متداولترین آنهاست .
    ترس اجتماعی مانند ترس و ناراحتی از تماس و ارتباط با افراد ویژه در موقعیتهایی كهخ ممكن است توسط دیگران مورد توجه و اترزیابی قرار گیرند . در نتیجه شخص می كوشد تا از ارتباط و دادوستدهای اجتماعی بپرهیزد .

ترس ساده مانند انواع گوناگونی از ترسهای غیر منطقی مثل ترس از تاریكی ، بلندی ، حیوانات ، بیماری ، میكروب و از این قبیل .

منبع درون متنی: دارد

منابع پایانی : ندارد

تعداد صفحات : 37

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید