دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 52 KB
تعداد صفحات : 91
بازدیدها : 212
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 4500 تومان
خرید این فایلبخشهایی از متن:
مهندس ضرغامی در سخنانی گفت: وجود شخصیت های علمی، دانشگاهی، فرهنگی و سیاسی که هرکدام در حوزه کاری و تخصصی خود دارای تجربیات ارزنده ای در خدمت به انقلاب و مردم هستند، شان و جایگاه این نهاد را در میان سایر تشکل های انقلابی برجسته کرده است.
رئیس رسانه ملی، وظیفه فعالان عرصه های مختلف اجتماعی در بررسی شرایط حال و آینده و ارائه راهکارهای منطقی برای پیش بینی و پیشگیری از آسیب ها و چالش های احتمالی را در اجتماع مهم خواند و گفت: برای استحکام بنای جامعه همه دستگاه های اجرایی و تشکل های مردم نهاد باید تلاش مستمر داشته باشند.
ضرغامی با اشاره به ویژگی مفهوم سازی علوم مهندسی و توانایی این علم در شناسایی متغیرهای یک پدیده و گذر آن از یک مسیر عقلانی برای دست یابی به نتیجه مطلوب گفت: امروزه مهندسی و موضوع های مرتبط با آن تنها در مباحث فنی خلاصه نمی شود و از آنجا که بسیاری از مدل و الگوهای مهندسی به سایر علوم از جمله علوم اجتماعی قابل تعمیم است مفهوم این علم وسیع تر و کاربردی تر از گذشته شده است.
...
راهکار بعدی، توجه جدی به آشنا سازی پژوهشگران با حوزه تولید است. شاید یکی از آسیبهای جدی در حوزه برنامهسازی، ناآشنایی پژوهشگران با ابعاد گوناگون برنامهسازی است و متأسفیم که حتی دورههای آموزشی بدو و حین خدمت برای این نیروها دیده نشده است. لذا قدم اول بازشناسی و احیای پژوهشگران رسمی سازمانی سیماست که در این خصوص طرح ایجاد بانک اطلاعات پژوهشگران سیما در حال عملیاتی شدن است تا ضمن تسهیل برنامهریزی و ارائه آموزشهای لازم به آنان، به درستی از تخصص آنان در حوزه تولید برنامه استفاده شود.
گام بنیادین دیگر، تهیه نظامنامه پژوهشی سیماست که راهبردها و استراتژیهای پژوهش سیما و نیز برنامهریزی و سیاستگزاری در این حوزه را شامل میشود. همچنین، تلاش کردهایم درخصوص عناصر سه گانه مؤثر در امر پژوهش، یعنی پیام، مخاطب و ساختار، پژوهشهای بنیادینی صورت گیرد. در واقع، پژوهش در سیما به دو گونه است که نخست در برگیرنده پژوهشهای بنیادی مانند تجلی پیام و نیز پژوهشهای موضوعی است و گونه دوم پژوهشهای برنامهای است که ساختار شناسی، مخاطبشناسی، ایدهپردازی یا همان پیام در آن مد نظر قرار گرفته است.
...
همچنین مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با هیأتدولت سند چشمانداز را «نقشه راه حقیقی پیشرفت» کشور دانستند و نظارت بر برنامهها و جهتگیریهای سازمانها و دستگاهها را برای تشخیص انطباق آنها با سند چشمانداز و رصد میزان تحقق اهداف این سند، کاملا ضروری دانستند.(۲/۶/۸۷)
۲۲- توجه به سیاستهای کلی اصل۴۴ : از زمانی که رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی اصل ۴۴ را به دولتمردان نهم اعلام نمودهاند تاکیدات فراوانی بر لزوم توجه به این سیاستها و اجرای صحیح آنها داشتهاند. بر اساس دیدگاه مقام معظم رهبری، دولت موظف است سیاستهای اصل ۴۴ را بر اساس شکوفایی اقتصادی همراه با عدالت به پیش ببرد. یعنی همان سخن مقام معظم رهبری در مورد لزوم همراه سازی پیشرفت وعدالت. هدف معظمله این است که نیروهای مردمی در اقتصادکشور دخیل شوند که هم مساله سرمایهگذاری بخش خصوصی صورت گیرد و هم برقراری عدالت و یکسان سازی فرصتها و امکانات برای عامه مردم.
منبع دارد.
خرید و دانلود آنی فایل