دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 729 KB
تعداد صفحات : 14
بازدیدها : 373
برچسبها : کنترل استراتژی برنامه ریزی استراتژیک سعیدی
مبلغ : 9000 تومان
خرید این فایلتوضیحات پاورپوینت دانلودی
کتاب مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در عمل تألیف دکتر سهیل سرمد سعیدی از جمله منابع مهم درس مدیریت استراتژیک برای رشته های مجموعه مدیریت در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل هشتم این کتاب با موضوع" ارزیابی و کنترل استراتژی "می باشد که در حجم 14 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
برای مشاهده سایر فصول کتاب؛ بر روی مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در عمل سهیل سرمد سعیدی کلیک کنید.
فهرست مطالب
کنترل و ارزیابی
فرایند ارزیابی استراتژی
تعیین موضوع ارزیابی
تعیین استانداردها و معیارهای ارزیابی
ارزیابی عملکرد
مقایسه عملکرد واقعی با استانداردها
انجام اقدامات اصلاحی
استانداردهای ارزیابی و کنترل
ارزیابی عملکرد سازمان
اندازه گیری و سیستم بازخورد
بازخورد
اقدامات اصلاحی
رهنمود هایی برای کنترل مناسب
*****************
بخشهایی از متن پاورپوینت دانلودی با عنوان ارزیابی کنترل استراتژی مربوط به فصل هشتم کتاب مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک سرمد سعیدی در زیر آورده شده است
کنترل و ارزیابی، فرایندی است که طی آن، نتایج عملکرد و فعالیتهای شرکت طوری تحت کنترل و نظارت قرار می گیرند که بتوان عملکرد واقعی را با عملکرد مطلوب، مقایسه کرد.
استراتژیستها، در این مورد اتفاق نظر دارند که از نظر ادامه حیات سازمان، ارزیابی استراتژی اهمیت زیادی دارد. فرایند ارزیابی مستلزم طی مراحل زیر است:
وجود انگیزه برای ارزیابی
تعیین معیارهایی برای ارزیابی
وجود سیستم بازخورد برای تهیه اطلاعات خام، جهت ارزیابی
اتخاذ تصمیماتی در مورد نتیجه ارزیابی
محاسبه عملکرد، یکی از فعالیتهای مهمی است که به هنگام ارزیابی استراتژی انجام می شود. به هنگام ارزیابی عملکرد، نتایج مورد انتظار با نتایج واقعی مقایسه شده و انحراف از برنامه ها را مشخص، عملکرد فرد را ارزیابی نموده و میزان پیشرفت در جهت تأمین هدفهای بلند مدت مورد نظر را تعیین می نمایند. شاخصهایی که برای ارزیابی استراتژی مورد استفاده قرار می دهند، باید قابل سنجش و براحتی قابل تأیید باشد.
یک سیستم کنترل اثر بخش نیاز به پیش بینی دقیق دارد.
تعیین موضوع ارزیابی وارزیابی عملکرد، به دو چیز بستگی دارد: 1- واحد سازمانی که قرار است مورد ارزیابی قرار گیرد 2- اهداف مورد نظر
معمولاً برای ارزیابی استراتژی از نسبتهای مالی استفاده می کنند و استراتزیستها بدین وسیله می کوشند بین سازمانها سه نوع مقایسه بعمل بیاورند: 1- مقایسه عملکرد شرکت در دوره های مختلف زمانی 2- مقایسه شرکتهای رقیب 3- مقایسه عملکرد شرکت با میانگین صنعت
...
خرید و دانلود آنی فایل